Aika Tymästä Kirjasta Jonka Kirjoitin

Varoitus: sisältää niin järkyttäviä sbroilereita, että teoksen lukeminen tämän jälkeen on vähän kuin lukisi Klaanonia ja tietäisi jo, että Verstas onkin Kissabion sielu, Nimdaa ei olekaan olemassa ja Feterrojen sisällä onkin naamio. http://bioklaani.fi/viewtopic.php?f=12&t=129

Joko kirjaa lukemattomat lähtivät? Hyvä, toteutetaanpa siis klassinen kaunokirjallisen teoksen valmistumisriitti ja kuvitellaan mahdollisimman paska elokuva-adaptaatio. Tilanne on tämä: viaton Kickstarter-kampanja Pöytäkone-Linuxin vuoden muuntamisesta audiovisuaaliseen muotoon saikin niin paljon rahaa, että rahojen kanssa aurinkorannikolle karkaamisen sijaan tuotantotiimi päättää kuvata sieluttoman adaptaation oikeasti ja tunkea sen niin täyteen julkkiksia ajankohtaishuumorin (ja lipputulojen) nimissä. Teinit houkutellaan teattereihin seuraavalla kokoonpanolla:

ZYRBOP = SAARA AALTO Toivottavasti elokuva ehtii ulos vuoden loppuun mennessä, koska sen jälkeen kukaan tuskin muistaa enää Saara Aaltoa, mutta siihen mennessä tämä toimisi ihan hyvin!

XCVBN = ANTTI TUISKU Luulitteko sen olevan sattumaa, ettei alkuperäisteoksessa mainittu hirveän tarkasti henkilöhahmojen ikiä??? Bonuspisteitä, jos elokuvan soundtrack koostuu ainoastaan kyseisen artistin kappaleista.

HANNA = MAIJA VILKKUMAA Vai miten olisi Kissavideoita-cover, jolla laulavat… Antti Tuisku JA Saara Aalto? Varokaa, Stars Warts epysode 5677 ja Geneerinen supersankarielokuva, Suomen elokuvayleisöt katsovat tätä pätkää uudestaan ja uudestaan seuraavat kuusi vuotta.

JARI = AKU HIRVINIEMI, joka tekee joka kohtauksessa viittauksen kuuluihin ”visti hahmoihinsa”.

KONSTA = CGI-NUORENNETTU AKU HIRVINIEMI tai vaihtoehtoisesti Aku Hirviniemi, mutta jonakuna ”visti hahmoistaan”.

WEBS KALE = LINDA LIUKAS, jolla on jatkuvasti Hello Ruby -paita, mutta kaikki elokuvassa näkyvä ohjelmakoodi on oikeasti HTML:ää.

DFGHJ = ROBIN ihan vain sen vuoksi, että nyt elokuvan tunnusmusiikki on Kissavideoita-cover Antti Tuiskulla, Saara Aallolla JA Robinilla. Kaikki muut tahot, jotka yrittävät joskus julkaista elokuvia Suomessa: sori, ihmiset tulevat katsomaan mun kaa enää vain tätä. Eikä se pääty milloinkaan.

JOEL = ISAAC ELLIOT, joka liittyy Kissavideoita-coveriin. Elokuvasta tulee niin suosittu, etteivät ihmiset enää käytä rahaansa mihinkään muuhun. Suomen talous luisuu kaaokseen. ISIS dubbaa elokuvan englanniksi ja uhkaa ladata sen PirateBay-sivustolle, mikä johtaa ydinsotaan.

MIRJA = TUULI, jos kyseinen artisti on vielä elossa. Voivatko YouTube-alaäänet tappaa? Myös Kissavideoita-coveriin.

PRESIDENTTI BUTS = JUHA SIPILÄ, jonka joka toinen repliikki sisältää insinööritermin. Joka toinen on ”vittu mitä paskaa”. Stubbp on vaatinut roolia vihaisilla Twitter-viesteillä jo kuusi kuukautta. Joku tuotantoyhtiöstä selittää hienovaraisesti, ettei Stubbpia päästetä mukaan ”ironisista syistä”. Stubbp sanoo ”vittu mitä paskaa” ja poistuu Maan ilmakehästä ufollaan. Suomen kansa on viimein vapaa.

SE VALKOINEN KISSA = CAT.JAZZ joka on k i s s a h e a d c a n o n i n i

TEHTIÖMINISTERI KOSKELA = SANNI GRAHN-LAASONEN koska a j a n k o h t a i s h u u m o r i

(oikea syy sille, ettei tätä saanut lukea ennen teosta oli se, että nyt ette voi enää ikinä nähdä hahmoja minään muina)

 

1 thought on “Aika Tymästä Kirjasta Jonka Kirjoitin”

Vastaa