Kommentit

  1. Ai miksi Yhdysvalloissakin on Valintataloja ja muita suomalaisia firmoja?
    s h a t t e r c a n o n

    Tämä oli ns. hyvää kamaa. Mistä edes löysit tuon pelin? Voitko, öh, JAKAA sen? Tms?

  2. Suomenkielisen version latasin muistaakseni täältä: http://prkl.org/mega_game_ii/

    Muunkielisiä löytyy googlettamalla alkuperäisnimellä Pickup Express. Videomateriaalin perusteella autot ja kuljettajat ovat samoja kaikissa ei-suomenkielisissä versioissa, shillattavat BRÄNDIT vain eroavat, joten täyden Mega Game II kokemuksen saa pelaamalla suomenkielistä ja jotain muuta.

  3. Aika hämmentävä. Hyvä arvostelu. Jotenkin itse jäi täysin irralleen näistä ilmaisjakelupeleistä. Toa Mata -peliä pelasin kavereilla ja lainasin enkä ikinä palauttanut (ehehe) ja joku muropaketin jalkapallopeli oli mutta sitä ei ikinä kokeiltu. Ei varmaan ollut edes konetta silloin. Mutta pommikisa näyttää hyvältä, tai ainakin kiinnostavimmalta moodilta.

Jatka keskustelua: bioklaani.fi

Osallistujat

Avatar for MatoroTBS Avatar for Keetongu Avatar for Kapura