Kommentit

  1. Herätti kyllä tavallaan mielenkiinnon, mutta en tiedä onko se sarjaan vai kirjoihin. Muistan lukeneeni ensimmäisen opuksen ja harkinneeni jatkamista mutta unohtaneeni tai vaivihkaa luovuttaneeni kun niitä oli se 35. Pitää ehkä yrittää kahmia ne jostain.

    Ylipäätään hyvä arvostelu! Mielenkiintoista luettavaa ja pointit selvenivät ilman spoilerin spoileria.

  2. Avatar for Dr.U Dr.U says:

    Ne kirjat ovat suomeksi jotain 100-200 sivuisia ja isofonttisia ainakin alkupään kirjat. Aikuisen lukutahdilla ne 13 kirjaa lukisi ehkä viikossa jos siihen saisi aikaa.

  3. Muistaakseni katsoin ensimmäisiä jaksoja eikä sarja saanut minua yhtään mukaansa. Lähinnä tylsistyin. Luin niitä kirjoja joskus nuorempana, tai jotain, koska muistan joitain juttuja, mitä tapahtui.

  4. Minä tavallaan olen samaa mieltä monesta pointista itsenäisesti. Mutta siitä huolimatta, tämä oli lopulta poikkeuksellisen pidettävä ja sujuva sovitus.

    Itseasiassa mieleeni tulee hyvin vähän adaptaatioita, joihin pätisi sekä 1) alkuperäinen kirja on hyvä ja olen lukenut sen, että 2) sovitettu teos on hyvä ja olen nähnyt sen. Tämä päätyy siis aika automaattisesti parhaisiin adaptaatioihin jotka tiedän! Vähän valitettavaa, että tämä silti missasi monia mahdollisuuksia, joilla tämä olisi voinut olla vielä parempi.

Jatka keskustelua: bioklaani.fi

Osallistujat

Avatar for Dr.U Avatar for Nenya Avatar for Manfred Avatar for Kapura Avatar for Guardian